Generalforsamling

Til alle Onsdagsherrer i Norddjurs Golfklub
Vor golfklub afholder den årlige ordinære generalforsamling torsdag, den 29. november 2018, og der er flere interessante, men også vigtige emner, der skal behandles. Formandens beretning og regnskabet er selvfølgelig altid interessante punkter, da de giver væsentlige informationer om, hvordan det står til i vor klub. Regnskabet (årsrapporten) er allerede tilgængelig på klubbens hjemmeside under indkaldelsen til generalforsamlingen.
På mødet skal der også vælges (hhv. genvælges) 4 medlemmer til bestyrelsen. Onsdagsherrerne er for kort tid siden blevet repræsenteret i bestyrelsen ved Peter Klemmensen, men er der evt. andre onsdagsherrer,
der ønsker at stille op, skal dette ske senest på mødet (jfr. gamle vedtægter) ved at kandidaten selv eller evt. et andet medlem melder hans kandidatur. Pt. har 3 medlemmer – men ingen onsdagsherrer – meldt deres kandidatur til bestyrelsen. Kandidaterne er Jens Sørensen, Maibrit Christensen og Henning Schødt. Se deres præsentationer på Norddjursgolf.dk.
Bestyrelsen har fremsat forslag om en vedtægtsændring, ligesom der er kommet flere forslag fra medlemmer om bl.a. også ændringer til vedtægterne. Medlemmernes forslag bliver offentliggjort på klubbens hjemmeside inden mødet.
Det er vigtigt, at klubben har vedtægter og regler, der giver fornuftige vilkår både for bestyrelse og medlemmer, så herfra skal lyde en opfordring til at studere og vurdere, hvilke af de fremsatte forslag, der foretrækkes.
Derfor: Mød op, bliv informeret og brug din indflydelse. HUSK tilmelding i Golfbox senest 27.11 kl. 22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.