Sæsonstart 2012 – Så skal vi i gang!!

Onsdag den 04/04-2012 begynder de officielle onsdagsmatcher. Tee 1 er lukket til os fra 15.00 – 16.30. Det gælder de første 3 onsdage, herefter er det fra 15.30 – 17.00.
Peter Due og Gunnar Pilgaard er vagter den første onsdag.

Alle der har bestilt polo kan få den udleveret mod kontant at betale 340 kr. Gunnar vil også være tilstede de kommende onsdage og udlevere trøjer.

Alt omkring årskonkurrencerne og regler for spil i onsdagsherreregi kan ses på hjemmesidens forside. Der er ikke nogle nyheder her.

Bemærk at månedsmatcherne er flyttet til sidste onsdag i måneden, første gang den 25/04-2012 kl. 16.30. Husk der er tilmelding og betaling gennem golfbox.

Der er også tilmelding til alle venskabsmatcher (4 stk ) gennem golfbox. Under matchkalenderen kan du se datoerne for disse.

Husk at tjekke hjemmesiden for nyheder, matcher, resultater o.lign.

For deltagelse i årskonkurrencerne betales 200 kr. til konto: Reg. 9388 nr. 0000671142. Husk at angive navn og medlemsnr. Betal hurtigst muligt, senest inden første månedsmatch.
Senere betaling betyder senere indtræden i årsmatcherne.

Vi har besluttet at alle onsdagsherrer på skift skal påtage sig en almindelig onsdagsvagt. Ved at sætte 2 på hver gang sikrer man at der altid er 2 til sidstebolden.
Vagtplan kommer hurtigst muligt på hjemmesiden.

Månedsmatcherne tager udvalget sig af. Gunnar står for venskabsmatcherne.

Vi glæder os til vi skal i gang med den nye sæson!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.